Donatorska večera za Stjepana Majcena

U organizaciji Udruženja “Astra” i direktora JU Penzionerskog doma sa stacionarom ZDK te uz podršku ragbi klubova iz Zenice u velikoj sali Penzionerskog doma, u subotu, 10.01.2015. godine u 19,30 sati je organizovana donatorska večera za Stjepana Majcena sa ciljem prikupljanja sredstava za kupovinu natkoljenične proteze. Stjepan, bivši profesionalni ragbijaš i sportski radnik obolio od dijabetesa te mu je zbog toga 2013. godine amputirana noga. Proteza , koja po predračunu košta nešto oko 4.000,00 EUR-a, našem Mjacenu bi osigurala „ normalniji“ život.

elimo se zahvaliti ragbistima i prijateljima iz Francuske, Norveške, Hrvatske, Srbije, Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Bangladeša, Švicarske, Češke Republike i svim drugim koji su se uključili u ovu akciju.

Akcija prikupljanja sredstava se nastavlja stoga koristimo ovu priliku da još jednom pozovemo prijatelje, ragbiste i dobre ljude diljem svijeta da pomognu našem Majcenu.

Ako niste bili u mogućnosti dati svoj doprinos na donatorskoj večeri, možete to učiniti uplatom na Stjepanov žiro-račun:

Investiciono komercijalna banka dd Zenica :

134 010 00000 00120; broj računa 1134112

ili

PayPal account:         

majcenstjepan@live.com

Ili da kontaktirate Udruženje Astra Zenica gđica. Selma (zenica.astra@hotmail.com) odnosno da kontaktirate odgovorne osobe u ragbi klubovima Rudar i Čelik.

Hvala.